VDO FLEET TACHOGRAPH MANAGEMENT

VDO FLEET TACHOGRAPH MANAGEMENT

Megkönnyíti munkáját.

  • Az automatizált letöltések időt és pénzt takarítanak meg.
  • A törvényileg előírt, letöltési dátumokra vonatkozó időszerű emlékeztetők csökkentik az adatok esetleges hiányosságait.
  • Készítsen heti részletes és automatikus jelentéseket a járművezetői tevékenységről, a jogsértésekről és sok másról
  • A pontkártya még időben figyelmezteti Önt a járművezetői jogsértésekre – így elkerülheti a büntetéseket (beleértve az ERRU-irányelveket), és a megfelelő járművezetőket képezheti ki. Takarítson meg időt és növelje a hatékonyságot.
  • Bárhol tartózkodik, mindig elérheti a felhőben található összes adatot a biztonságos kezelésnek köszönhetően.

MEGNÖVELT HATÉKONYSÁG A DIGITALIZÁCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN

A VDO Fleet Tachograph Management a következő rutinfeladatok elvégzésében segíti Önt:

 

AZ ADATOK ARCHIVÁLÁSA ÉS SZOLGÁLTATÁSA A JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELŐEN

Ne aggódjon a feljegyzések manuális kezelése vagy a nehézkes adattárolás miatt. A járművezetői kártya és a jármű adatai automatikusan archiválódnak vagy törlődnek a jogi követelményeknek megfelelően.

 

MINDIG ÜGYELJEN A TELJES FLOTTÁRA

Jelentéseket és statisztikákat kaphat a járművezetők kihasználtságáról, a szabálysértésekről, a vezetési, munka- és pihenőidőkről összhangban az európai és országspecifikus jogszabályokkal, például a nemzeti munkaidő-irányelvekkel.

 

HATÉKONYAN ÉS EREDMÉNYESEN FIGYELMEZTETHETI A JÁRMŰVEZETŐKET

Tartsa nyitva a kommunikációs csatornákat, és működjön együtt munkatársaival a digitálisan előkészített és biztonságosan dokumentált járművezető-képzéssel. A VDO Fleet Tachográf Management figyelembe veszi az európai vezetési és pihenőidőket, valamint a munkaidőre vonatkozó nemzeti szabályozásokat, beleértve az éjszakai munkaidőt is. Ön teljes körű kiértékelést kap a jogsértési helyzetről, amely lehetővé teszi, hogy heti vagy havi rendszerességgel egyedi jelentéseket küldjön a járművezetőinek.

 

A BÍRSÁGOK KOCKÁZATÁNAK KEZELÉSE

Takarítson meg időt és csökkentse a kockázatokat a VDO bírságkatalógus-szolgáltatásával, amely a lehetséges jogsértéseket országspecifikus bírságokkal vonja össze. Többé nem kell külön-külön összeegyeztetnie a jogsértési jelentéseket a nemzeti bírságszabályozással. Minden új adatletöltés után felismerheti a járművezetők és a flotta bírságának jelenlegi veszélyét.

 

MENEDZSELJE ÉS TARTSA BE A HATÁRIDŐKET

Hatékonyan megtervezheti akár karbantartást, akár szervizidőpont és tachográf-kalibrálást az időpontütközések kockázata nélkül. A program emlékezteti Önt a jármű- és járművezetői adatok letöltési dátumaira, a járművezetői és vállalati kártyák megújítására és a vezetői engedély ellenőrzésére. Kerülje el a felesleges leállásokat, és soha többé ne hagyjon ki egy megbeszélést sem.

 

KÖVESSE FIGYELEMMEL A JOGSÉRTÉS HELYZETÉT ÉS AZ ERRU KORLÁTAIT NÉHÁNY KATTINTÁSSAL

Soha ne veszítse el a flotta és az egyes járművezetők súlyos sérüléseit a VDO Fleet Scorecards (ERRU) szolgáltatás segítségével. Azonnal láthatja, hogy fennáll-e a határérték túllépésének veszélye, és hogy a tervezési hibák vagy az egyes járművezetők helytelen vezetése okozza-e a jogsértéseket.


TARTSA BE A NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSRA VONATKOZÓ SZABÁLYOKAT

Nincs többé szükség táblázatokra és manuális elemzésekre. A VDO Fleet Tachograph Management-tel gyorsan láthatja, hogy mely járművezetők vannak gyakran megjelölve nemzetközi forgalomban. Az olyan jogsértések, mint például az országkód megadásának elfelejtése, azonnal és automatikusan megjelennek.

 

MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK FOLYAMATOS ELLENŐRZÉSE

A VDO Fleet Tachograph Management akár 25 részletes jelentést és egyértelmű áttekintést nyújt a sebességekről, sebességprofilokról, valamint az üzemeltetési és üzemanyagköltségekről.

 

ADATOK RENDSZERES LETÖLTÉSE

Tartsa kéznél adatait a VDO Fleet Tachograph Management emlékeztető funkciójával, amely megmondja, mikor kell letölteni a járművezetői kártya vagy a jármű adatait.

A Remote Download szolgáltatás és a Remote DL4 G segítségével biztosíthatja, hogy a tachográf és a járművezetői kártya adatai automatikusan letöltődjenek a törvényes határidőn belül. Ezáltal ki tudja hagyni a kézi letöltés ütemezések időigényes létrehozását és ellenőrzését.

OPTIMALIZÁLJA MUNKAEREDMÉNYEIT!

A VDO Fleet Tachograph Live Services modulokat kínál az úton lévő flották számára. Teljes átláthatóságot kap járművei helyzetéről, valamint a rendelkezésre álló vezetési kapacitásról a további szállításokhoz. Így támogatjuk Önt, ha mozgásban lévő járművei összehangolásáról és hatékony használatáról van szó. A VDO Fleet Tachograph Live Services a VDO Fleet Tachograph Management tökéletes kiegészítője. Tervezze meg pontosabban az utazásokat, csökkentse a várakozási időt, és minimalizálja az üresjáratok számát.

Időpontfoglalás